Sárai Lászlóné beszámolója a Fixfogsor® fantasztikus előnyeiről!

További pácienseink véleménye a Fixfogsor protézisrögzítésről

 

„Hat évvel ezelőtt olvastam erről a lehetőségről, melyet a legnagyobb megelégedésemre el is végeztek. A beültetés után sokkal komfortosabb volt az érzetem, a műfogsor viselése egyáltalán nem zavar sem a beszédben, sem pedig az étkezésben. Első pillanattól kezdve az implantátumnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a műfogsor az ínyemhez.”

Kiss Lajosné

,,Mi a férjemmel egymást biztatva vágtunk bele. A végeredmény mindent feledtet! Hiába is mondanám annak akinek jó fogai vannak, úgy sem értené! Az értheti csak, aki legalább annyit szenvedett már a fogai miatt, mint mi. Most harapunk, rágunk, nagyokat nevetünk!

Holocsi Julianna

„Az alsó rögzítés 4. éve történt, míg a felső tavaly. Azóta bátran eszem bárhol és nevetek, beszélgetek. Nem kell félni, hogy kiesik a fogsorom, ami borzasztó érzés. Két barátomat és a férjemet is sikerült meggyőzni és megcsináltatták ők is. Azóta nekik sincs szükségük ragasztóra és Ők is boldogabb emberek lettek.”

Boros Zsigmondné

“Teljesen megváltozott a közérzetem, amióta rögzítve lett a fogsorom. Azóta rendesen tudok étkezni és beszéd közben nem mozdul el a fogsorom”

Erzsébet

“Nagyon erős ínysorvadás után döntöttem a Fixfogsor mellett, 3 ÉVVEL ezelőtt. Elsősorban az étkezés biztonsága számomra a legfontosabb. Valóban fixnek érzem a fogsoromat és még mosolyogni is jó érzés. Előbb kellett volna!”

József

“Alig hittem, hogy valaha olyan fogaim lesznek, amivel tudok enni! Az szintem mellékesnek tűnik, hogy nagyon szépek lettek. Most anyagi okokból csak az alsó fogsorom lett FIX, de ehhez készítettek egy felső fogsort, amely szintén nem lötyög, helyén van és semmilyen behatásra nem akar kiesni. Szuper és köszönöm!”
 
Emma

Knapovics Gyula már nyugodtan étkezhet és beszélhet.

 

Ismerje meg a történetét Ön is!

Nagy Szabó Györgyné, 93 éves, büszke Fixfogsorviselő páciensünk élménybeszámolója!

Bővebb infórmációra van szüksége?

Keressen minket az alábi elérhetőségek egyikén!

(06 1) 9000 695

Hívja szakavatott kollégáinkat hétköznap 8-18 óra között a (06 1) 9000 695-ös telefonszámon! Minden kérdésére válaszolnak és időpontot is tudnak adni egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérő vizsgálatra. Szabó Éva, Beri Klaudia, Szűrös Viktória, Hűse Katalin várja a hívását!

info@mufogsorrogzites.hu

Ha e-mailen érdeklődne, akkor az info@mufogsorrogzites.hu címre írhat, Szabó Éva kolléganőnk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fog.