(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

Bár egyre többen veszik rendszeresen igénybe a magánegészségügyi rendszert, a betegek szerint fontos, úgynevezett betegbarát szempontok alapján még van tér a fejlődésre.

Ezért jött létre a betegbarát projekt, amely az idén először választotta meg az Év Betegbarát Szolgáltatóit. A díjat azok a magánegészségügyi szolgáltatók nyerték el, amelyek Magyarországon 2023-ban a legjobb betegközpontú ellátást nyújtják. 2023-ban 12 kategóriában 34 szolgáltató érdemelte ki ezt a címet, köztük az Albadent Fogászati Kft. által működtetett FIXFOGSOR FOGÁSZATI RENDELŐ.

A magyarok több mint 80 százaléka igénybe vette már a magánegészségügyi rendszert, 10-ből 6-an az elmúlt egy évben fordultak meg a magánellátásban, a 30 év alattiak között pedig ennél jóval többen választották ezt az utat.

16 kategóriában versenghettek a szolgálatók!

A versenyen a szolgáltatók 16 kategóriában – a bőrgyógyászattól kezdve a fogászaton át a szemészetig – mérhették össze erejüket.

A tizenhárom tagú zsűri fogászati kategóriában ítélte oda a Fixfogsor Rendelőnek a rangos elismerést, ezzel is díjazva a betegek gyógyításába és páciensbarát kiszolgálásába vetett erőfeszítéseket.
„Napi munkánk során igyekszünk kezeléseinket a legnagyobb odafigyeléssel végezni. Ez az odafigyelés nem csak az orvosszakmai kezelések körültekintő és részletekbe menő tervezését jelenti, hanem azt is, hogy maximálisan igyekszünk figyelembe venni pácienseink személyes igényeit is.” – emelte ki Dr. Szabó László a Fixfogsor Rendelők alapító igazgatója a Díj elnyerése kapcsán.