(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

Fixfogsor® Páciensvélemények

Több, mint 4000 elégedett páciens a Fixfogsort választotta. Nézze meg, mit mondanak a Fixfogsorról azok, akiknek már végleg megváltoztatta az életét! Vajon Ön is szeretné átélni ezt a különleges élményt? Ha igen, tegye meg a következő lépést!

„Mióta használom a Fixfogsorom megváltozott az életem, magabiztos lett az étkezésem, a világhoz való viszonyom. Egyszóval, csodálatos „találmánynak” tartom.”

~ Perjési Ferencné

Mit gondol, szeretne Ön is stabil, erős, kényelmes műfogsort, amellyel újra, könnyű és boldog lehet az élete? Kérje részletes videós és szöveges tájékoztatónkat az alábbi űrlap kitöltésével, most!

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!

“Mióta ez a fogsor elkészült, olyan, mintha újjászülettem volna! Azóta ugyanúgy étkezem, mintha a saját fogaim lennének újra a számban. 70 évesen boldog vagyok és újra van életkedvem. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Fixfogsor Rendelőre, mert itt mindenki nagyon kedves, türelmes és gyönyörű munkát végez! Én tökéletesen elégedett vagyok és nagyon bátran merem ajánlani mindenkinek. Hálás köszönet!”

~ Juhász Istvánné

“2012 óta használom a Fixfogsorom. Stabilan fent van, nem mozog, nem billen. Azóta bátran ehetek és beleharaphatok almába, főttkukoricába. Bátran nevethetek, a mosolyom is szebb. Nagyon megvagyok elégedve, hogy ezt a megoldást választottam.”

~ Tuskán Anna

„2009-ban olvastam a Fixfogsor lehetőségéről, melyet doktor úr a legnagyobb megelégedésemre el is végzett. A protézisrögzítés óta sokkal komfortosabb az érzetem, a műfogsor viselése nem zavar sem a beszédben sem pedig az étkezésben. Első pillanattól kezdve tökéletesen illeszkedik a műfogsor az ínyemhez.”

~ Kiss Lajosné

„Tiszta szívemből merem ajánlani mindenkinek az implantátum beültetést, mert teljesen fájdalommentes, Mióta viselem ezt a fogsort jól tudok enni, a kedvenc pirítósomat ropogtatni, diót is tudok ropogtatni és mindenfélét eszegetni.”

~ Nagy Szabó Gyögyné

“Majd 10 éve csináltattam az „új fogaimat”. Csodás dolog – sajátomnak érzem!”

~ Varga Jánosné

„Teljes életet tudok élni ezzel a fogsorral, megváltozott az életem. Köszönöm!”

~ Vermes Jánosné

“Ajánlom mindenkinek, mert tökéletesen működik. Össze sem lehet hasonlítani a rögzítés nélkül hordott fogsorommal.”

~ Szatmári Gábor

„Boldog vagyok, mert csodásan tudok enni és imádok is enni. Az étkezés öröme mindenkinek jár.”

~ Knapovics Gyula

„Életem egyik legjobb döntése volt a Fixfogsor.”

~ Sárai Lászlóné

„Most már nyugodtan merek társaságba járni, nevetni és természetesen olyan színű rúzzsal kifesteni a számít, amilyennel én szeretném, mert csodálatos szépek a fogaim, amit a barátnőim nagyon is irigyelnek tőlem. Már nem teszem a kezem a szám elé, nem szégyellem a fogaimat és most már nyitott szájjal merek nevetni.”

~ Hazafi Sándorné

„Nagyon pontosan passzolt a fogsor, ragasztani nem kellett. Ez engem nagyon megnyugtatott, mert tudtam azt, hogy ez még csak jobb lesz az implantátumok beültetésével”

Ha szeretné Ön is átélni azt a fantasztikus életminőségbeli javulást, amelyet már több, mint 4000 elégedett páciensünk megtapasztalt, első lépésben kérje részletes videós és szöveges tájékoztatónkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!