(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

Köszönjük, hogy feliratkozott információs email sorozatunkra!

Már csak egy teendője van, hogy megkapja a Fixfogsor protézis rögzítéssel kapcsolatos részletes tájékoztató leveleket.
Küldtünk Önnek egy új e-mailt, melyben kérjük, hogy erősítse meg a feliratkozási szándékát és már küldjük is Önnek e-mailban részletes tájékoztatónkat!

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

(06 1) 9000 695

info@fixfogsor.hu

Várjuk rendelőnkben!

Budapest, XIII. Kádár utca 9-11.

Autóval

A Szent István Krt-ról befordulunk a Hegedűs Gyula utcába, majd a második kereszteződésnél, jobba fordulunk a Radnóti Miklós utcába, itt rögtön az első kereszteződésnél újra jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. Haladunk tovább ezen az utcán a második kereszteződésig, ahol balra fordulunk a Kádár utcára.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re található, a baloldalon. A Kresz Géza utca felől látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.

Vonattal

Rendelőnk a Nyugati Pályaudvar szomszédságában található. Menjünk ki a pályaudvar elé a Teréz Krt-ra, ahol fut a 4-6-os villamos.

Induljon el jobbra a Margit híd felé. Az aluljárón át tudunk jutni a kereszteződés túloldalára. Az első lehetőségnél jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. A következő sarkon újra jobbra kell fordulni, a Kádár utcába.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re, a baloldalon található. A Kresz Géza utca felöl látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.

Távolsági autóbusszal

A Népligettől jöjjön el a 3-as metróval a Nyugati Pályaudvarig.

Az aluljáróból feljőve induljon el jobbra a Margit híd felé. Az aluljárón át tudunk jutni a kereszteződés túloldalára. Az első lehetőségnél jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. A következő sarkon újra jobbra kell fordulni, a Kádár utcába.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re, a baloldalon található. A Kresz Géza utca felöl látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.