(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

Az RTL Klub Minden Reggel című műsora felkért, hogy a Napi Doktorban beszéljek a műfogsorviseléssel járó kihívásokról, arról, hogy miért számít tabutémának a műfogsorviselés, illetve bemutattam azt a módszert, amely segítségével ma már szinte minden műfogsorviselő számára elérhető a kényelmes, stabil műfogsorviselés lehetősége

Minden olyan médiumnak szívesen nyilatkozom, akik szeretnék bemutatni műfogsorviselő olvasóinak vagy nézőinek a műfogsorproblémák megoldására rendelkezésre álló lehetőségeket. Mint az ország első, kifejezetten műfogsorrögzítésre és protézisrögzítésre specializálódott rendelője, a legfőbb célunk, hogy valódi megoldást nyújtsunk azoknak a műfogsorviselőknek, akiknek nap mint nap megkeseríti életét az instabil, mozgó műfogsor.

Van feladat bőven, hiszen Magyarországon több mint 800.000 olyan ember él, aki sajnos teljesen elveszítette fogazatát. A fogatlanság problémájának megoldására a teljes kivehető műfogsor az egyik legnépszerűbb eljárás. Van, aki elégedett a hagyományos kivehető műfogsorával, azonban nagyon sok olyan műfogsorviselő fordul hozzánk, akinek komoly problémákat okoz a műfogsor. Ezért szeretnénk minden műfogsorviselővel megismertetni azt a módszert, amellyel még komfortosabbá, még szabadabbá teheti mindennapjait.

/Dr. Szabó László Fixfogsor Rendelők alapító-igazgatója/

Tekintse meg alábbi videónkat és tudjon meg többet az

Ön számára is elérhető kényelmes, stabil

műfogsor viselésről.

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Kérje INGYENES és rendkívül részletes tájékoztatónkat!

Az elmúlt években közel 4000 műfogsorrögzítést végeztünk és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk a műfogsorokkal kapcsolatos összes előforduló problémáról! Sok mindenre magunk jöttünk rá, mert nincs minden leírva a szakirodalomban sem. Közben hiába kerestünk az interneten olyan tájékoztatót, amely közérthetően mutatná be ezt a témát az érdeklődőknek. Nem találtunk ilyet.

Éppen ezért állítottuk össze kollégáimmal a

„Kőkemény kérdések és válaszok a műfogsorrögzítésről” című INGYENES információs sorozatot

mindazok számára, akik műfogsor problémával küzdenek és nem találtak még megoldást. Nemcsak a nyilvánvaló dolgokról írtunk, bemutatjuk a nehézségeket is, sőt még apróbb szakmai titkokat, trükköket is elárulunk!

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatot és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét.