(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

Sokan kérdezik tőlünk: ugye bejelentkezhetek, nyitva van a Fixfogsor Rendelő?

Megnyugtatjuk: továbbra is szeretettel várjuk konzultációra, ha erős, stabil fogsort szeretne.

Tavasszal, a koronavírus megjelenésére (és a kapcsolódó kormányrendeletre) reagálva a hazai fogászatok komoly szigorításokat vezettek be. Természetesen mi is így tettünk, ideiglenesen be is zártuk rendelőnket. És bár jó ideje újra fogadhatjuk pácienseinket, a figyelmünk azóta sem lankadt.

Rutinosan, de kellő éberséggel éljük mindennapjainkat ebben az új helyzetben is. Folyamatosan követjük a hivatalos tájékoztatást, és alkalmazkodunk az érvényben lévő előírásokhoz.

Örömmel jelenthetjük ki tehát, hogy fogászatunk most is nyitva áll Ön előtt, ha mozgó, lötyögő műfogsorát stabil Fixfogsorra cserélné. Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy valóra váltsuk álmát a ragyogó mosolyról – és azért is, hogy teljes biztonságban érezze magát.

Ha máris bejelentkezne, kattintson ide és kérjen konzultációs időpontot, vagy olvasson tovább arról, milyen óvintézkedéseket teszünk meg nyugalma érdekében.

Így vigyázunk pácienseink és magunk egészségére:

 • Nincs várakozás – minimalizáljuk a várótermi torlódást.
  • Pácienseink kísérő nélkül, időpontra érkeznek – ezért nincs felesleges várakozás, sem zsúfolt váróterem. Ön csak orvosainkkal, munkatársainkkal találkozik, akik védőöltözetet (speciális ruházatot, maszkot, pajzsot, szemüveget) viselnek. Jó tudni, hogy érkezéskor nemcsak pácienseink, de kollégáink esetében is testhőmérséklet-mérést végzünk, hőemelkedéssel, lázasan senki sem léphet be rendelőnk területére. Az előre egyeztetett időpontok pontos betartására Önt is megkérjük, egyúttal arra biztatjuk, bátran jelezze nekünk, ha az időpont mégsem jó, vagy késne: találunk megoldást.

   • Fokozottan ügyelünk a sterilitásra, a higiéniai előírások betartására.

   A rendelőt folyamatosan fertőtlenítjük, ebben „békeidőben” sincs kompromisszum, de most még magasabbra emeltünk a mércét. Forgalmunk ritkításának is ez az egyik oka: az egyes kezelések után az eddiginél is szigorúbb fertőtlenítést végzünk a rendelőben, orvosaink védőfelszerelést cserélnek. Hogy még tovább minimalizáljuk a fertőzésveszélyt, rendelőnkben professzionális légfertőtlenítő-szellőztető rendszereket helyeztünk el.

   • Továbbra sem alkalmazunk aeroszol-képződést előidéző eszközöket.

   Praxisunkban nem használunk ilyen típusú felszerelést, ezáltal vízpermet sem képződik. A vízporlasztással működő csiszolók, fúrók vagy ultrahangos fogkőeltávolítók azért kockázatosak, mert a vízpermet a levegőben marad és növeli a cseppfertőzés veszélyét. Rendelőnk kifejezetten a kivehető fogpótlások elkészítésére és stabilizálására specializálódott, és ehhez szerencsére ezek az eszközök eleve nem szükségesek.

    

   Miért nem érdemes halogatni műfogsora rögzítését?

   Erős, stabil fogsorra ebben a járványos időszakban talán még nagyobb szüksége van, mint máskor.

   Rögzített műfogsorral magabiztosabb, pozitívabb kiegyensúlyozottabb lehet, többet mosolyoghat. Nem kell a fogsorragasztóval bajlódni, javul a rágóerő, bátrabban beleharaphat egy vitamindús gyümölcsbe, zöldségbe, változatosabban táplálkozhat.

   A Fixfogsorhoz® vezető első lépés egy kötelezettségmentes személyes konzultáció, ahol felmérjük fogsora, szájürege állapotát és egy 3Dimenziós CT felvétel segítségével meggyőződünk róla, hogy Önnél is elvégezhető a műfogsor rögzítése.

    

   Utóirat: Tudta, hogy eljárásunk a közelmúltban 3 rangos elismerést is kapott? Elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, a Magyar Tudományos Akadémia nevével fémjelzett Dél-Alföldi Innovációs Díj II. helyezését és immár a MagyarBrands nagydíjjal is büszkélkedhetünk.

    

   Tisztelettel üdvözli és jó egészséget kíván:

   Dr. Szabó László

   a Fixfogsor Rendelő alapító-igazgatója

   https://konzultacio.fixfogsorinfo.hu/

   Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

   Kérje INGYENES és rendkívül részletes tájékoztatónkat!

   Az elmúlt években közel 4000 műfogsorrögzítést végeztünk és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk a műfogsorokkal kapcsolatos összes előforduló problémáról! Sok mindenre magunk jöttünk rá, mert nincs minden leírva a szakirodalomban sem. Közben hiába kerestünk az interneten olyan tájékoztatót, amely közérthetően mutatná be ezt a témát az érdeklődőknek. Nem találtunk ilyet.

   Éppen ezért állítottuk össze kollégáimmal a

   „Kőkemény kérdések és válaszok a műfogsorrögzítésről” című INGYENES információs sorozatot

   mindazok számára, akik műfogsor problémával küzdenek és nem találtak még megoldást. Nemcsak a nyilvánvaló dolgokról írtunk, bemutatjuk a nehézségeket is, sőt még apróbb szakmai titkokat, trükköket is elárulunk!

   Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatot és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét.