(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu
Újabb nagy megtiszteltetés érte rendelőnket. Felkértek, mint a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatóját, hogy adjak interjút Magyarország Videós Arcképcsarnokának.

Fixfogsor interjú

Meséltem arról, hogyan jutottunk el az 1998-ban elvégzett első fogimplantátum beültetésétől odáig, hogy mára a teljes kivehető műfogsorok stabilizálására specializálódott Fixfogsor® Rendelőkben több mint 3500 műfogsorviselőnek adtuk vissza a stabil, erős, kényelmes műfogsorviselés lehetőségét.

Most először beszéltem nyilvánosan annak a két hölgynek a történetéről, akik a Fixfogsor® Protézisrögzítés elkészülte után sírva hálálkodtak. Ilyen még a sokkal nagyobb és komolyabb rehabilitációk után sem fordult elő. Ez a két eset olyan nagy hatással volt rám, hogy eldöntöttem, valódi megoldást szeretnék nyújtani a műfogsorviselők problémáira. Ekkor született meg a protézisrögzítésre specializálódott Fixfogsor® Rendelő gondolata.

Magyarország Videós Arcképcsarnoka

A Magyarország Videós Arcképcsarnokának a célja, hogy létrehozza a legnagyobb életpálya filmgyűjteményt. Olyan személyiségekkel készítettek eddig interjút, akik szakmájukban, szakterületükön valami újat, kiemelkedő és maradandó értéket teremtettek. Büszke vagyok arra, hogy a velem készült riportot is beajánlották az Arcképcsarnokba, ezzel is elismerve azt a munkát, melyet munkatársaimmal együtt nap mint nap végzünk. Többek között Czeizel Endre, Freund Tamás, Prof. Dr. Ábrahám György, Csepregi Éva, Koós János, Prof. Dr. Abádi Nagy Zoltán interjúja után a velem készült felvétel is bekerült Magyarország Videós Arcképcsarnokába.

Válassza Ön is a stabil, erős, kényelmes műfogsorviselés lehetőségét!

Jelentkezzen egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérő vizsgálatra a kecskeméti vagy budapesti rendelőnkbe a (06 1) 9000 695-ös számon! Szakavatott kollégáinkkal tud időpontot egyeztetni és örömmel válaszolnak minden kérdésére.

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Kérje INGYENES és rendkívül részletes tájékoztatónkat!

Az elmúlt években közel 4000 műfogsorrögzítést végeztünk és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk a műfogsorokkal kapcsolatos összes előforduló problémáról! Sok mindenre magunk jöttünk rá, mert nincs minden leírva a szakirodalomban sem. Közben hiába kerestünk az interneten olyan tájékoztatót, amely közérthetően mutatná be ezt a témát az érdeklődőknek. Nem találtunk ilyet.

Éppen ezért állítottuk össze kollégáimmal a

„Kőkemény kérdések és válaszok a műfogsorrögzítésről” című INGYENES információs sorozatot

mindazok számára, akik műfogsor problémával küzdenek és nem találtak még megoldást. Nemcsak a nyilvánvaló dolgokról írtunk, bemutatjuk a nehézségeket is, sőt még apróbb szakmai titkokat, trükköket is elárulunk!

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatot és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét.

Dr. Szabó László
A Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója