(06-1) 9000 695 info@fixfogsor.hu

NÁLUNK JÁRT AZ RTL KLUB RIPORTERE, VALKÓ ESZTER!

Az RTL Klub Életmód Kalauz műsorának készítői meginterjúvolták Dr. Szabó Lászlót, a protézisrögzítésre specializálódott Fixfogsor® Rendelő vezetőjét, egyben protézisrögzítés specialistát azzal a céllal, hogy mutassa be a népszerű és rendkívül eredményes fogpótlási eljárást a nézőknek.

Nézze meg Ön is az interjút, amelyet a 2017. november 19-ei műsorban vetítettek.

Ha szeretne többet megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről, akkor kérje ingyenes tájékoztatónkat a jobb oldali űrlap segítségével vagy hívja szakavatott ügyfélszolgálatunkat a (06 1) 9000 695-ös számon! 

Indítsa el a videót, majd adjon rá hangot a jobb alsó sarokban!

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

Kérje INGYENES és rendkívül részletes tájékoztatónkat!

Az elmúlt években közel 4000 műfogsorrögzítést végeztünk és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk a műfogsorokkal kapcsolatos összes előforduló problémáról! Sok mindenre magunk jöttünk rá, mert nincs minden leírva a szakirodalomban sem. Közben hiába kerestünk az interneten olyan tájékoztatót, amely közérthetően mutatná be ezt a témát az érdeklődőknek. Nem találtunk ilyet.

Éppen ezért állítottuk össze kollégáimmal a

„Kőkemény kérdések és válaszok a műfogsorrögzítésről” című INGYENES információs sorozatot

mindazok számára, akik műfogsor problémával küzdenek és nem találtak még megoldást. Nemcsak a nyilvánvaló dolgokról írtunk, bemutatjuk a nehézségeket is, sőt még apróbb szakmai titkokat, trükköket is elárulunk!

Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét, amelyre elküldhetjük az információs sorozatot és egy videofilmet, amin bemutatjuk a műfogsorrögzítés menetét.